Dragi ljubitelji vožnje na stazi, ove sezone ste verovatno primetili da imamo novog fotografa Nikolu Cvetinovića, motociklistu koji takođe vozi na stazi. Nikola je doprineo kvalitetu fotografija, uveo je neke nove perspektive i generalno uneo novi duh u već standardne fotke sa Navak staze, na koje smo navikli. Sada uvodimo još jednu novinu koja će vam pomoći da svoje uspomene sa staze zauvek sačuvate od zaborava.

Elektronski formati fotografija nikada ne mogu da evociraju uspomene kao što je to slučaj sa izrađenim fotografijama koje se urame. Zato smo došli na ideju da vam ponudimo kvalitetne, izrađene fotografije u visokoj rezoluciji.

Bilo koju fotografiju iz Track Day galerije od sada je moguće izraditi u dimenzijama 30cm u širini i 45cm u visini, spremno za uramljavanje. Cena po fotografiji je 1.300 dinara, plus 200 dinara za isporuku svih naručenih fotografija na vašu adresu. Isporuka fotografija će biti urađena putem kurirske službe, a plaćanje se vrši pouzećem. Očekivano vreme isporuke je 5-7 radnih dana.

Poručivanje fotografija je jednostavno. Više informacija o poručivanju fotografija možete pogledati ovde.