Poslednji vikend u maju iskoristili smo da održimo šesti po redu Track Day u ovoj sezoni. Na ovom Track Day-u ponovo nas je poslužilo odlično, sunčano i toplo vreme.

Popunjeni termini, lepo vreme i dobro raspoloženje doprineli su da nam i ovaj Track Day ostane u lepom sećanju. Dve ekipe hitne pomoći su srećom i ovog puta sedeli besposleni. Svega nekoliko padova, bez posledica po vozače učinili su da možemo da kažemo da je i ovaj Track Day protekao u najboljem redu.

Na novog fotografa ste verovatno navikli, a ono na šta nas naš dragi fotograf navikava su prelepe fotografije i nove pozicije sa kojih nas je fotografisao. Galeriju sa slikama možete pogledati ovde.

Podsećamo vas da možete poručiti izrađene fotografije i na taj način zauvek sačuvati uspomenu na vaš omiljeni trenutak sa staze. Više o poručivanju fotografija možete pročitati ovde.

Hvala svim učesnicima koji su bili i koji su se pridržavali svih pravila sa brifinga. Sledeće druženje zakazujemo za nedelju 13. jun. Prijave možete obaviti ovde.

Vidimo se na stazi!