Poslednji vikend u maju iskoristili smo da održimo šesti po redu Track Day u ovoj sezoni. Na ovom Track Day-u ponovo nas je poslužilo odlično, sunčano i toplo vreme.

Popunjeni termini, lepo vreme i dobro raspoloženje doprineli su da nam i ovaj Track Day ostane u lepom sećanju. Dve ekipe hitne pomoći su srećom i ovog puta sedeli besposleni. Svega nekoliko padova, bez posledica po vozače učinili su da možemo da kažemo da je i ovaj Track Day protekao u najboljem redu.

Na novog fotografa ste verovatno navikli, a ono na šta nas naš dragi fotograf navikava su prelepe fotografije i nove pozicije sa kojih nas je fotografisao. Galeriju sa slikama možete pogledati ovde.

Podsećamo vas da možete poručiti izrađene fotografije i na taj način zauvek sačuvati uspomenu na vaš omiljeni trenutak sa staze. Više o poručivanju fotografija možete pročitati ovde.

Hvala svim učesnicima koji su bili i koji su se pridržavali svih pravila sa brifinga. Sledeće druženje zakazujemo za nedelju 13. jun. Prijave možete obaviti ovde.

Vidimo se na stazi!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here