O Nama

Mi smo grupa, pre svega, moto entuzijasta, koja od 2012. godine organizuje trkačke dane na NAVAK stazi u Subotištu (Srbija). Više uspešnih sezona je za nama, sezona tokom kojih su “dani na stazi” u našoj organizaciji postali najuspešniji i najmasovniji projekat amaterskog moto sporta u Srbiji.

Ponikli smo u okviru BJBikers moto zajednice i njen smo aktivni deo. Dugi niz godina bavimo se pitanjima moto bezbednosti, kroz aktivnu edukaciju motociklista kojom se volonterski bavimo. Neke od nas možda znate, neke ćete tek upoznati.

Želimo da trkanje vratimo na stazu, tamo gde mu je i mesto! Smatramo da vožnja na stazi, osim što je očaravajuće zabavna, značajno unapređuje veštine svakog vozača motocikla i samim tim, vežbom u sigurnim i predvidljivim uslovima, odlučujuće utiče na bezbednost. Smatramo da je na stazi mesto svakom motociklisti i da na stazi ima mesta za svakog. Na našim “danima na stazi” učestvuju svi: od gotovo potpunih početnika, do veoma, veoma ozbiljnih trkača. To je zajednica pravih ljudi, koji svakog novog vozača dočekuju dobrodošlicom i savetima. Ovo nije fraza, ponosni smo što bez zadrške možemo da kažemo kako je zaista tako!

Udružili smo svoje znanje, entuzijazam, vreme i novac u projekat koji je pred vama. Veoma ozbiljno shvatamo put kojim smo krenuli i odlučni smo da “dane na stazi” i “open klasu” razvijamo i unapređujemo u godinama koje slede. Nadamo se da ćete prepoznati naše motive i podržati zajedničku strast za motociklizmom.

I na kraju, pre i posle svega, mi smo grupa ljudi koja obožava da vozi motocikle: