Proteklog vikenda imali smo dva veoma zauzeta dana. Oragnizovali smo dva Track Day termina u samo dva dana. Tako su subota i nedelja bili rezervisani za TD4 i TD5. Vreme nas je poslužilo u oba dana, sa tim što je u nedelju tokom prve dve sesije staza bila delimično vlažna. Već do kraja prepodnevnih termina staza je bila suva, a ubrzo se i sunce probilo pa smo mogli da uživamo u prilično toplom vremenu.

Kako na TD4, tako i na TD5, svaka grupa bila je popunjena do kraja. Kao i do sada, tokom oba dana bile su prisutne dve ekipe hitne pomoći. Srećom, nisu imali puno potrebe za intervencijom. Padova je bilo nekoliko, bez težih povreda po vozače.

Fotograf se prilično potrudio da nam napravi fotografije sa različitih pozicija, tako da galeriju sa puno slika možete pogledati na sledećim linkovima: slike sa TD4 možete pogledati ovde, a slike sa TD5 možete pogledati ovde.

Još jedna novina vezana za fotografije je i to da ćemo omogućiti naručivanje izrađenih i dodatno obrađenih fotografija u punoj rezoluciji i u većem formatu, kako biste svoje vožnje na stazi mogli da uramite i ovekovečite.

TD4 i TD5

Ostavljamo jednu nedelju prostora za predah i odmor, a već 30. maja vas očekujemo na TD6. Prijave su već uveliko otvorene, pa predlažemo da prijavite na vreme. Prijave možete obaviti ovde.

Nadamo se da ste uživali na TD4 i TD5.

Vidimo se na stazi!