Staza Serres racing circuit nalazi se na obodu prelepog grada Serres (75.000 stanovnika) u severnoj Grčkoj, nepunih 45km od granice sa Bugarskom i 270km od granice Srbije (velika većina trase iz Srbije do staze je auto-put, lako i direktno dostupno). Dodatno, staza je nekih 45min (50-60km) udaljena od mora (Asprovalta, Stavros i okolina), tako da je u svakom smislu na idealnoj poziciji! Grad Solun udaljen je 80km vožnje auto-putem, za sve one koji bi da produže svoj odmor.

Serres je idealna lokacija, prelep i živ grad, prepun dostupnog smeštaja i uzbudljiv preko dana i uveče. Na stazi se nalazi i kamp, dostupan učesnicima.

Serres racing circuit je najbolja i najkompletnija auto-moto staza na Balkanu. Dugačka 3.186m, 12-15m široka, zadovoljava stroge uslove International Motorcycle Federation (FIM) i Automobile Fedaration (FIA) do Formule 3. Staza ima sve prateće sadržaje dostupne učesnicima: veliku padok zonu (u kojoj možete ostaviti svoje motocikle i preko noći), bokseve za iznajmljivanje, veliki broj wc i tuševa, dva velika kafića (sa širokom ponudom hrane i pića po fer cenama), tribine… Sve što jedna prava staza treba da ima i šta učesnici TrackDay događaja zaslužuju!

Od sezone 2024. Trackday.rs kreće sa organizacijom TrackDay događaja i trka i na stazi Serres!