U nedelju 1. oktobra smo vozili 9. trackday u ovoj sezoni. Pokazalo se da i u oktobru može lepo da se vozi pošto su vremenski uslovi bili odlični, sa suvim i sunačnim vremenom i temperaturama koje nisu bile previsoke.

Svi učesnici devetog trackday-a su tokom celog dana uživali vozeći na stazi NAVAK. U svim grupama moglo se voziti lepo i uživati u svakom krugu. Tokom dana dogodila su se dva teža pada i to oba u plavoj grupi. Hitna pomoć je oba puta intervenisala i srećom oba učesnika su prošla bez težih povreda.

Fotograf se trudio da iskoristi najbolje iz svakog kadra i krivine, a fotografije možete pogledati na sledećem linku – Galerija sa fotografijama sa TD #9 2023

Kao i prethodnih puta, sa firmom Plattner Motors organizovali smo nagradnu igru. Ovog puta smo darivali Alpinestars proizvode. Čestitamo izvučenim dobitnicima! Plattner Motors salon za Yamaha motocikle, kao i Dainese, Aplinestars opremu, Shad kofere, Cardo i Sena komuikatore možete posetiti na adresama Novosadski put 67, Veternik – Novi Sad, Vojislava Nanovića 27, Beograd (uz autoput).

Naredni Trackday biće ujedno i poslednji termin u ovoj sezoni i održava se 15. oktobra. Prijave za poslednji trackday su otvorene i možete ih izvršiti na linku – Prijave za TD 10.

Vidimo se na stazi 15. oktobra!