Naručite izrađene fotografije i sačuvajte uspomene na svoju vožnju na stazi!

U sklopu Trackday događaja koje organizujemo, svaki učesnik nakon događaja dobije link do galerija slika koje potom može da skine na svoj računar ili telefon. Sada otvaramo i mogućnost naručivanja izrađenih Trackday fotografija u većem formatu. Svaka fotografija koja će biti izrađena biće dodatno obrađena, neće imati watermark i biće izrađena u dimenziji 30cm u širini i 45cm u visini. Praktično, fotografije koje ćemo izraditi biće spremne za uramljavanje.

Cena po fotografiji je 1.300 dinara, plus 200 dinara za isporuku svih naručenih fotografija na vašu adresu. Isporuka fotografija će biti urađena putem kurirske službe, a plaćanje se vrši pouzećem. Očekivano vreme isporuke je 5-7 radnih dana.

Ukoliko želite digitalnu verziju fotografije, cena po fotografiji je 500 dinara. Očekivano vreme isporuke je 1-2 radna dana.

Galerija fotografija – Sezona 2022.

Ispod možete pronaći foto katalog sa slikama sa ovogodišnjih trackday događaja. Kako budemo realizovali nove TD događaje, dopunićemo i ovaj foto katalog. Klikom na sliku ili link ispod, otvorićete galeriju slika sa odgovarajućeg TD događaja.

Otvorili smo Trackday sezonu 2022.Trackday srbija
15. maj 202229. maj 2022.12. jun 2022.
26. jun 2022.

Slike iz prethodnih sezona možete pronaći na sledećim linkovima: galerija slika iz sezone 2021.

Instrukcije za naručivanje

Prilikom naručivanja je neophodno da ispravno popunite sva polja (ime i prezime, broj telefona, adresa), da biste se osigurali da vam stignu naručene fotografije.

Takođe preporučujemo vam da naručivanje obavite preko računara, a ne mobilnog telefona, da biste lakše mogli da prepišete nazive fotografije koje želite da naručite. Sve to možete obaviti i preko telefona, ali biće vam jednostavnije preko računara.

Prvi korak je da otvorite galeriju slika sa TD događaja na kom ste učestvovali. Potom treba da pronađete sliku koju želite da naručite i onda tu sliku otvorite. Iznad same slike se nalazi naziv slike koji treba nama da pošaljete. Taj naziv iskopirajte i unesite u formu za naručivanje.

Naziv fotografije koju želite da naručite možete videti iznad same fotografije, pogledajte na primeru ispod:

Naziv te konkretne fotografije je: trackday-rs-td5-2021-slika-IMG_5951.JPG.

Ukoliko želite naručiti više fotografija, neophodno je da unesete naziv svake fotografije zasebno dole u polju za unos naziva fotografija.

Za sva pitanja u vezi sa procesom naručivanja, stojimo vam na raspolaganju. Pišite nam na adresu info@trackday.rs.

Forma za naručivanje