Sedmi Trackday u ovoj sezoni održan je juče na stazi Navak u Subotištu. U ranim jutarnjim časovima kišno vreme pokušalo je da unese nervozu među svim vozačima. Srećom, već od 09:00 časova, već se dalo videti da je ispred nas ipak jedan lep dan vožnje, a već od 12:00 časova sunce je bilo toliko jako da se tražio zaklon iza suncobrana.

Ono u čemu su svi vozači juče mogli da uživaju bila je lepa vožnja na stazi. Iako je Trackday juče bio poprilično popunjen, svi vozači mogli su maksimalno da se opuste i vežbaju tehniku vožnje ili da jednostavno uživaju u danu i vožnji.

Zabeleženo je nekoliko manjih padova, bez povreda po vozače. Obe ekipe hitne pomoći su srećom sedele potpuno besposlene. Moramo pohvaliti i redare koji su na jučerašnjem Track Day-u svoj posao radili besprekorno.

Danas je dan za hvale, a mi nastavljamo sa pohvalama na račun našeg fotografa koji je opet našao nove pozicije za fotografisanje. Uz lepe pozicije dolazi i veliki broj lepih fotografija. Sve fotografije možete pogledati u galeriji koja se nalazi ovde.

Podsećamo vas da možete poručiti izrađene fotografije. Više o tome možete se informisati ovde.

Track Day

Za nepune dve nedelje očekuje nas 8. po redu Track Day. Ukoliko želite, možete se prijaviti već sada. Prijave možete obaviti ovde.

Vidimo se na stazi!