Zimi se bliži kraj, nadamo se da ste iskoristili ovo vreme da pripremite motor, izbrusite taktiku, kompletirate opremu, nabavite potrošni materijal i gume, a pomalo i da se uželite staze!

Pred nama je sedma po redu moto Track day sezona na NAVAK stazi u Subotištu! Nastavljamo tamo gde smo stali.

Ove godine, po prvi put do sada, mesec dana pre početka sezone objavljujemo kompletan kalendar TD događaja u 2018. godini. Kalendar možete pogledati ovde.

Značajna novost koju uvodimo od ove godine je i pretplata “4 u sezoni!

Sa uplaćenom pretplatom slobodno birate bilo koja četiri TD događaja od devet ponuđenih termina u kalendaru, koje ćete voziti. Pretplata “4 u sezoni” je najekonomičniji način učestvovanja na Track day, osmišljen i namenjen redovnim učesnicima. Ona vam omogućava da po najpovlašćenijim cenama prijavite učešće u bilo kom trenutku nakon otvaranja prijava, a sve dok postoji slobodnog mesta za taj TD! Za nosioce pretplate “4 u sezoni” cena je, dakle, uvek ista i uvek garantovano najniža.

I na kraju, kao odgovor na brojne zahteve, od ove sezone omogućili smo da učešće na Track day događajima uplatite i na sam dan održavanja TD! Nadamo se da ćemo na ovaj način dane na stazi približiti i onima koji ne mogu da planiraju unapred.

Naravno, sve pogodnosti na koje ste već navikli ostaju i ove godine na snazi (povlašćene cene za ranu uplatu, osiguranje uplate u visini 100% u slučaju kiše, pravo na refundaciju otkazanih termina u roku itd)!

Prijavljivanje je već počelo – pogledajte aktivne prijave OVDE!

Cenovnik za TD sezonu 2018 pogledajte ovde.

Neka igre počnu!