Prijave za Track Day

Da biste se prijavili za vožnju na stazi, morate biti prijavljen korisnik (ulogujte se). U slučaju da nemate otvoren korisnički nalog, registrujte se! Registracija je besplatna i traje manje od 3 minuta.

Nakon logovanja, potrebno je da posetite naš kalendar i potom da odaberete datum za koji želite da se prijavite. Nakon toga, popunite prijavu za taj trackday događaj. Po uspešnoj prijavi, dobićete dve email poruke – prva je sa detaljima vaše prijave, a druga je sa instrukcijama za uplatu kotizacije za učešće.

Pretplata je aktivna odmah nakon što potvrdimo priliv na naš račun (u opštem slučaju 24h nakon uplate). Nakon registracije uplate, poslaćemo vam email sa potvrdom mesta, ukoliko je u tom trenutku ostalo slobodnih mesta u terminu za koji ste se prijavili i uplatili.

Ukoliko se desi da u trenutku registracije vaše uplate nema više slobodnih mesta, bićete postavljeni na listu čekanja za šta ćete dobiti i email obaveštenje. Ako neko od učesnika na spisku odustane, slobodna mesta biće dodeljivana prema listi čekanja. U svakom slučaju, ako se desi da ne dobijete do kraja procesa prijavljivanja mesto, vaš novac je siguran jer ga možete iskoristiti za neki od narednih termina ili ćemo vam refundirati uplatu u celosti.

Status svojih prijava možete videti na stranici Moje Prijave.