Juče, 20. avgusta održali smo dodatni trackday kojim smo nadoknadili jedan od termina od početka sezone koji nisu održani zbog radova na stazi. Vreme je bilo bez ijednog oblaka, sunčano i veoma toplo.

Na ovom, dodatnom trackday-u imali smo veliki broj učesnika. Uz to bilo je i dosta publike koja je pratila ceo trackday. Tokom dana bilo je malo padova, ali je hitna pomoć na žalost morala da interveniše nakon jednog pada. Vozač koji je pao brzo i adekvatno je zbrinut i prebačen u bolnicu. Informacije su da je dobrom stanju i da je oporavak u toku.

Fotograf je još jednom odlično obavio svoj posao i po jakom suncu je uspeo da zabeleži odlične fotografije. Galeriju sa fotografijama možete pogledati na linku – Galerija sa fotografijama sa dodatnog trackday-a.

Tokom ovog trackday-a održana je i nagradna igra u kojoj smo darivali tri učesnika. Firma Plattner Motors obezbedila je poklone u vidu tri vredna Dainese komada opreme. Izvučeni učesnici bili su Nenad Petrović, Dragan Novaković i Nikola Kenig.

Dragan Novaković, Nenad Petrović i Nikola Kenig izvučeni su na nagradnoj igri

Sledeći trackday zakazan je već za 3. septembar. Pošto su prijave već u toku, predlažemo da se prijavite i vozite sa nama. Prijave možete obaviti ovde.

Vidimo se 3. septembra!