Poslednji Trackday pred letnju pauzu vožen je juče na svima nama dobro poznatoj stazi NAVAK u Subotištu. Sunčano i toplo vreme bilo je idealno što je iskoristio veliki broj vozača koji je došao da uživa u vožnji na stazi.

Trackday #6 bio je popunjen skoro do poslednjeg mesta. Svega par padova zabeleženo je na ovom trackday-u, a hitna pomoć intervenisala je samo jednom oko jedne lakše povrede i želimo kolegi brz oporavak.

Fotograf je po jakom suncu vredno radio i tražio najbolje kadrove za fotografiju. Galerija sa fotografijama se nalazi na sledećem linku – Galerija sa fotografijama sa TD6# 2023.

Takođe, ukoliko želite fotografiju u punoj rezoluciji ili izrađenu fotografiju, možete je poručiti. Više detalja možete pročitati u tekstu o poručivanju fotografija.

Sada sledi letnja pauza koja će trajati do 20. avgusta kada nastavljamo sezonu sa Trackday #7. Prijave su već otvorene i predlažemo da se što pre prijavite, jer prema dosadašnjem iskustvu, prvi trackday termin posle pauze bude izuzetno posećen.

Uživajte u letnjoj pauzi i vidimo se 20. avgusta!