Juče smo po gotovo idealnom vremenu održali sedmi po redu Trackday u ovoj sezoni i započeli septembarsku turu trackday termina. Vozači su bili više nego raspoloženi za vožnju, a dobroj atmosferi pored dobrih vremenskih uslova doprinelo je i to što nije bilo previše gužve u svakoj od grupa.

Od jutarnjih do popodnevnih stintova dogodila su se samo dva pada. Na žalost, jedan od ta dva pada bio je nezgodniji te je hitna pomoć morala da interveniše. Vozaču je ukazana lekarska pomoć i prema informacijama lekarske službe povrede su sanirane, učesnik je u stabilnom stanju i čeka ga oporavak. Redari i lekarska pomoć su intervenisali pravovremeno i stručno.

Naš fotograf se ponovo vredno trudio da svaki naš izlazak na stazu ostane zabeležen. Slike se nalaze na sledećem linku – Galerija sa fotografijama sa TD #7 2023

This image has an empty alt attribute; its file name is trackday-rs-td7-2023-slika-NIK_6945-800x534.jpg

Na ovom Trackday-u smo takođe održali nagradnu igru u kojoj smo u saradnji sa firmom Plattner Motors podeli tri vredna komada Dainese opreme. Plattner Motors salon za Yamaha motocikle, kao i Dainese, Aplinestars opremu, Shad kofere, Cardo i Sena komuikatore možete posetiti na adresama Novosadski put 67, Veternik – Novi Sad, Vojislava Nanovića 27, Beograd (uz autoput).

Izvučeni dobitnici bili su Daren Okić, Dragan Dedić i Ivan Arizanović.

Ivan Pavlović (levo, TD organizacija) Daren Okić i Dragan Dedić

Na sledećem Trackday-u ćemo takođe održati nagradu igru.

Naredni trackday #8 se vozi već za manje od dve nedelje, tačnije 17. septembra. Prijave su već otvorene i vašu prijavu možete obaviti ovde.

Vidimo se 17. septembra!