U nedelju 17. septembra održali smo poslednji trackday za ovaj mesec. Lepo, gotovo idealno vreme i priličan broj učesnika doprineli su još jednom uspešno održanom trackday-u.

Trackday #8 bio je odlična prilika da se uživa na stazi. U svim grupama bilo je taman dovoljno vozača da gužva ne bude velika i da može opušteno da se vozi. Bilo je svega nekoliko padova, ali je hitna pomoć ovog puta ostala besposlena. Od ovog Trackday-a uveden je obavezan brifing za sve vozače koji učestvuju i tu praksu ćemo održavati i ubuduće, kako bi se bezbednost svih vozača podigla na viši nivo.

Fotograf je menjao pozicije trudeći se da zabeleži što više vaših momenata iz vožnje i fotografije možete pogledati na sledećem linku – Galerija sa fotografijama sa TD #8 2023

Na ovom Trackday-u smo takođe održali nagradnu igru koju podržava Plattner Motors koji je ponovo darovao vredne Dainese artike.
Izvučeni dobitnici bili su Miomir Pojić, Nenad Ljumović i Žolt Kiralj. Čestitamo izvučenim učesnicima! Plattner Motors salon za Yamaha motocikle, kao i Dainese, Aplinestars opremu, Shad kofere, Cardo i Sena komuikatore možete posetiti na adresama Novosadski put 67, Veternik – Novi Sad, Vojislava Nanovića 27, Beograd (uz autoput).

S obzirom da je ostalo još samo dva trackday termina do kraja sezone, ukoliko želite da se pred kraj sezone vozite na stazi, prijavite se za sledeći trackday #9 koji se održava 1. oktobra – Prijave za trakcday #9.

Vidimo se 1. oktobra!