Pored svih termina koje nudimo u toku našeg track day-a postoji i takozvana intro grupa. U ovoj grupi mogu da voze svi vozači sa ili bez prethodnog iskustva.

Intro grupa je u stvari idealna za sve one koji žele nešto opušteniju vožnju na stazi, a da pri tome nemaju osećaj da usporavaju druge vozače. U intro grupi možete voziti bilo koji motocikl i ovo je idealna grupa u kojoj možete da učite putanje prolaska kroz krivine, tačke kočenja i ostale “cake”.

Od ovog, drugog po redu ovogodišnjeg track day-a uvodimo i jednu novinu. Novina je ta da će jedan od iskusnijih vozača iz naše organizacije biti na raspolaganju svim vozačima koji se prijave za intro grupu. Vozač iz naše organizacije voziće ispred ostalih vozača i na osnovu njega ćete moći brže da naučiti idealne putanje, markere kočenja i neke osnove vožnje na stazi.

Intro grupa
Intro grupa je idealna za sve one koji žele “opuštenije” da se voze na stazi

U toku track day-a postoji samo jedan izlazak na stazu za vozače koji su prijavljeni u intro grupi, termin traje 30 minuta i ne mere se vremena po krugu. Intro grupa ograničena je na maksimalan broj od 20 vozača. Takođe, vaši prvi momenti na stazi ostaće ovekovečeni od strane fotografa.

Kotizacija za intro grupu iznosi 3.000 dinara, a ako uplatite dve nedelje pre planiranog track day-a cena iznosi 2.500 dinara. Ukoliko želite da naučite sve putanje i da se vozite bez pritiska ovo je idealna grupa za vas!

Kako da se pripremite za stazu, kao i kako izgleda tipičan dan na stazi možete pročitati ovde.

Prijave za drugi track day možete izvršiti ovde.