Sezona ’23 zvanično je otvorena trackday terminima 3 i 4 voženim 27. i 28. maja. Oba dana bila su gotovo idealna za vožnju i uživanje na stazi.

TD3 održan u subotu 27. maja poslužio je kao dobro zagrevanje za početak sezone. Tokom prepodneva i početka popodnevnog termina vreme je bilo toplo i uglavnom sunčano, dok su pred kraj dana oblaci prekrili stazu, ali padavina nije bilo do samog kraja vožnje na stazi. Vozači su mogli da uživaju u gotovo idealnim uslovima i temperaturi asfalta koja je bila dobra za vožnju sa minimalno rizika.

Tokom subote nije bilo puno padova i ekipa hitne pomoći nije imala potrebe da reaguje.

Fotograf je vredno menjao pozicije i trudio se da napravi što lepše fotografije. Fotografije sa TD3 možete pogledati u galeriji.

U nedelju 28. juna vožen je i TD4 na kom se tražilo mesto više. Kao i prvog dana i drugog dana je vreme bilo odlično tokom celog dana. Toplo i sunčano vreme i nešto bolji uslovi pružili su još bolje vožnje. Tokom dana je bilo nekoliko padova, a ekipa hitne pomoći je intervenisala dva puta i tokom oba puta je odlično odradila svoj posao te su vozači brzo pregledani i zbrinuti.

Poput prvog dana fotograf se trudio da svaki izlazak na stazu ostane zabeležen. Svoje fotografije možete pronaći u galeriji sa fotografijama.

Ukoliko želite izrađenu fotografiju bez watermarka, moguće je naručiti takvu fotografiju. Predlažemo da više detalja o poručivanju fotografija pogledate u detaljnom tekstu koji smo ranije objavili.

Budući da je sezona uspešno otvorena, sledeći trackday je već zakazan za 25. jun. Predlažemo da što pre počnete sa prijavama kako biste osigurali mesto za sebe na TD5 i uživali u vožnji na stazi. Prijave možete obaviti na stranici za prijave.

Vidimo se 25. juna!