Došao je kraj još jedne trackday sezone. Juče smo na stazi NAVAK nadomak Subotišta održali 6. trackday u ovoj sezoni. Iako je ovo bio prvi oktobarski vikend, vreme nas je lepo poslužilo i baš u nedelju je rešilo da napravi pauzu sa kišom, baš kako je i prognoza predviđala.

Dočekalo nas je sunčano i lepo vreme, gotovo idealno za vožnju na stazi. Sve grupe bile su lepo raspoređene tako da ni u jednoj nije vladala gužva i moglo se lepo uživati u svakom stintu.

U toku dana dogodilo se svega par padova, a hitna pomoć morala je da interveniše pri jednom padom koji. Srećom, vozač nije teže povređen i želimo mu brz oporavak.

Sunčano vreme pogodovalo je i našem fotografu koji je zabeležio lepe fotografije. Galeriju sa fotografijama možete pogledati ovde. Ukoliko želite da izradite neku od fotografija ili je kupite u visokoj rezoluciji, to možete učiniti ovde.

Budući da je Trackday sezona završena, želimo da se zahvalimo svim učesnicima koji su ove sezone posećivali stazu u našoj organizaciji. Tokom zimske pauze ćemo se potruditi da sledeću sezonu pripremimo još bolje.

Uživajte u zimskoj pauzi, pripremajte motocikle i opremu i dogodine se ponovo vidimo na stazi!