Proteklog vikenda održali smo TD11 i TD12. Novi asfalt, lepo vreme i raspoloženi vozači doprineli su uspešnom održavanju dva Trackday termina u jednom vikendu.

Staza navak je krajem avgusta dobila novi asfalt, pa su vozači ovog vikenda mogli da se potpuno prepuste uživanju. Uglavnom su svi vozači koji redovno dolaze na Trackday poboljšali svoja vremena, a novi asfalt je mnogo pažljiviji i prema gumama uz pružanje dobrog prijanjanja.

U subotu tokom TD11 bilo je lepo i sunčano vreme. Sve grupe bile su maksimalno popunjenje, a učešće na Trackday-u uzelo je i nekoliko vozača iz inostranstva. Zabeleženo je nekoliko padova, ali uz brzu intervenciju ekipa hitne pomoći vozači su brzo i bezbedno zbrinuti.

Slike sa TD11 možete pogledati ovde.

TD12 je takođe održan po toplom i sunčanom vremenu. Poput TD 11 i TD12 je bio maksimalno popunjen u svim grupama, pa i u intro grupi koja je brojala skoro deset vozača. Za razliku od subote, na svu sreću u nedelju hitna pomoć nije morala da interveniše, jer je dan protekao sa svega par lakših padova.

Slike sa TD12 možete pogledati ovde.

Podsećamo vas da možete naručiti izrađene fotografije koje potom možete uramiti! Za više informacija, pogledajte uputstvo za naručivanje.

Sada nas očekuje jedna nedelja pauze da uhvatimo dah i pripremio se za TD13 koji će se održati 19. septembra. Kako ne biste došli u situaciji da ostanete bez mesta i vožnje na stazi, predlažemo da se prijavite na vreme. Prijave možete obaviti ovde.

Vidimo se na stazi!