Trackday.rs organizacija nastavlja sa drugim delom sezone vožnje na stazi. Predstojećeg vikenda očekuje nas trinaesti po redu TD u ovoj sezoni. U nedelju 19. septembra ponovo ćemo se okupiti na stazi Navak kako bi uživali u još jednom danu vožnje na stazi.

Početkom meseca smo održali TD11 i TD12 na kojim smo isprobali novi asfalt, koji su gotovo svi vozači pohvalili. Takođe je urađene izmena i na izlazu iz šikane na pravac, što je doprinelo tečnijem izlasku.Novi asfalt pruža dobro prijanjanje i nežniji je prema gumama, pa tako možete dodatno da se prepustite samoj vožnji.

Pošto je za prethodna dva Trackday termina vladala velika zainteresovanost i zato što se na sam dam tražilo mesto više, predlažemo da se na vreme prijavite kako ne biste ostali bez mesta i vožnje. Prijave za TD13 možete obaviti ovde.

Kao i uvek možete računati na lepe fotografije koje naš vredni fotograf predano fotografiše. Na ovom linku možete pogledati galeriju fotografija sa poslednjeg linku.

Podsećamo da prisustvo publike nije dozvoljeno. Dozvoljeno je prisustvo do dva pratioca uz vozača i nije potrebno unapred prijaviti pratioce.

Vidimo se 19. septembra!