Pozivamo sve vozače koji bi da naprave svoje prve korake na trkačkoj stazi da dođu i da se oprobaju u intro grupi.

Intro grupa napravljena je za sve vozače i sve tipove motocikala. U ovoj grupi vozači imaju 30 minuta na raspolaganju da napravi svoje prve krugove i kilometre na trkačkoj stazi.

U toku izlaska na stazu, svim vozačima po potrebi na raspolaganju biće neko od iskusnijih vozača iz naše organizacije koji će voziti ispred i pokazati im putanje i markere kočenja kako bi što brže savladali stazu.

Intro grupa

Termin u intro grupi traje 30 min, a cena za termin iznosi 3.000 din. Budući da Intro grupa startuje od 13:00 časova poželjno je da dođete na stazu do 12:00 časova da bi mogli da se na vreme prijavite za intro grupu i da bi bili na brifingu pred izlazak na stazu.

Prijave za intro grupu mogu se obaviti na licu mesta ili putem naše online prijave koju možete obaviti ovde. Ukoliko se prijavite preko sajta dve nedelje pre narednog track day -a cena je 2.500 din.

Vaši prve krugove na stazi zabeležiće fotograf koji je tu da ovekoveči vaše trenutke na stazi.

Što se zaštitne opreme tiče, možete voziti bilo u tekstilnoj ili kožnoj opremi sa tim da morate da posedujete sve elemente opreme (kaciga, jakna, rukavice, pantalone, moto obuća) koji poseduju CE homologaciju (praktično da imaju sve potrebne protektore).

Dođite i osetite čari vožnje na trkačkoj stazi!