Klasa koju smo ustanovili zove se: Open Moto klasa. Za učešće u ovoj klasi nije potrebna bilo kakva licenca, niti prijemni ispit. Dovoljno je da učestvujete na nekom od naših moto Track day događaja i da izvozate peti kvalifikacioni stint (izlazak na stazu), čije rezultate merenja uzimamo kao merodavne za Open Moto klasu.

Nakon svakog moto Track day-ja osvežavamo rang listu takmičara na osnovu najboljeg dotadašnjeg postignutog vremena. Vreme na rang listi je najbolje vreme koje je takmičar postigao u okviru kvalifikacionih stintova, na bilo kom od do tada održanih Track dana.

Učešće u Open Moto klasi je otvoreno i dobrovoljno. Ne naplaćaju se posebno. I tvrdimo, veoma je zabavno!

Kruna svake Track day sezone je trkački vikend Open Moto klase. U okviru trkačkog vikenda, a na osnovu kvalifikacionih rezultata sa rang liste i dodatnih kvalifikacija u subotu, organizujemo podelu trkača u tri klase prema postignutim vremenima. Svaka od ovih klasa imaće po dve trke u nedelju: prepodnevnu i popodnevnu.

Trkački vikend Open Moto klase vozi se pred publikom i biće promovisan u medijima. Trudićemo se da moto sport vratimo tamo gde mu je mesto: u srca i pred oči starih i novih ljubitelja motociklizma!

Prijavite se za naše Track days i vozite Open Moto klasu. Takmičenje je uvek zabavno, bez obzira na vreme koje postižete! Ili dođite kao gledalac i uveličajte trkački vikend. Sigurni smo da nećete zažaliti kada uđete u moto svet, a mi obećavamo da ćemo učiniti sve da trke budu uvek zanimljive i, pre svega, dostupne.