Već od termina za Track Day 5 (zakazan za 31. maj 2020. god), uvodimo još jednu novinu: uz svoj TD termin, od sada možete dokupiti i osiguranje od nedolaska na taj TD događaj!

Kako funkcioniše osiguranje od nedolaska?

Jednostavno! Doplatom od 2.000 RSD za celodnevni TD termin, tj. 1.300 RSD za poludnevni termin, stičete pravo da svoj dolazak otkažete do nedelje u 8h, dakle do na sam dan održavanja TD.

Naravno, kao i do sada, i dalje besplatno i uz pravo na punu refundaciju možete otkazati svoje prisustvo do 5 dana pred TD (našim redovnim učesnicima već dobro poznati “utorak za otkazivanje”). Tu se ništa ne menja. Takođe, čak i ako nemate osiguranje od nedolaska, a mi kao organizator otkažemo TD usled npr. lošeg vremena (“petak pred TD”), ostaje vam pravo na novi termin ili punu refundaciju. Ni tu se ništa ne menja.

Kada vam je onda potreban ovaj proizvod?

Pa, ako npr. želite da sami procenjujete vremensku prognozu do na sam dan TD (“hoće li biti kiše ili ne” i u kojoj meri), ako se ne slažete sa našom procenom, ako niste sigurni da li imate neku obavezu koja bi vas možda sprečila da dođete na TD, ili ako prosto želite da se obezbedite od nepredviđenih događaja zbog kojih bi vam TD termin nedolaskom propao – ovo je proizvod za Vas!

Koliko košta osiguranje od nedolaska?

Za celodnevni termin, osiguranje košta RSD 2.000,00
Za poludnevni termin, osiguranje košta RSD 1.300,00
Kupuje se uz odgovarajući termin koji želite da osigurate od svog nedolaska!

Kako da kupim osiguranje od nedolaska?

Za TD5 (31. maj 2020), osiguranje od nedolaska možete kupiti uplatom:
a) Dinara 2.000,00 za celodnevni TD termin
b) Dinara 1.300,00 za poludnevni TD termin
Instrukcije za plaćanje:
Primalac: BJBikers doo Beograd
Svrha uplate: Osiguranje od nedolaska – [Vaše ime i prezime]
Račun: 265-6520310000871-18

Već od TD6, prilikom prijave biće moguće izabrati da li želite i osiguranje od nedolaska, pa ćete TD termin i osiguranje platiti jednom zajedničkom uplatom.

Šta mi tačno omogućava osiguranje od nedolaska?

Ukoliko ste kupili osiguranje za neki TD, svoj dolazak možete otkazati do nedelje na dan održavanja tog TD, u 8h (otkaz vršite email-om na adresu: info@trackday.rs). U tom slučaju, svoj termin (celodnevni ili poludnevni) možete iskoristiti na nekom drugom redovnom TD u istoj sezoni (za taj termin ćete se prijaviti bez uplate kotizacije). Jednostavno!

Koliko dugo mi važi osiguranje od nedolaska?

Kao i svako drugo osiguranje i osiguranje od nedolaska važi SAMO za onaj TD za koji ste ga kupili. Ne prenosi se na sledeći TD. Nije moguće “neiskoristiti osiguranje”, npr. ako ste na TD došli. Kupujete pravo da, bez obrazloženja i razloga, otkažete svoj dolazak do na dan TD i to pravo ste iskoristili došli na kraju ili ne. Osigurani ste. Nešto poput činjenice da ste putno zdravstveno osiguranje koristili razboleli se ili ne na tom putovanju.

Imam osiguranje od nedolaska, kako da odustanem a da mi termin važi za neki sledeći put?

Do nedelje na dan održavanja TD u 8h ujutro možete poslati mail na adresu info@trackday.rs, sa naslovom “Otkaz uz osiguranje od nedolaska”. U mailu ćete napisati svoje ime i prezime, kao i termin za koji vršite otkaz.

Primer:
Mail to: info@trackday.rs
Subject: Otkaz uz osiguranje od nedolaska TD6
Tekst:
Jovan Jovanović – otkazujem svoj dolazak uz osiguranje
TD6, poludnevni termin popodne

To je sve! Možete se prijaviti besplatno za bilo koji drugi TD u toku te sezone, u istoj vrednosti termina (poludnevni ili celodnevni).

Kupio sam osiguranje od nedolaska, kažete da se ne prenosi na sledeći TD, a odustao sam do 5 dana pred TD (“do utorka”), dakle u roku za besplatno otkazivanje. Šta sad?

U ovom slučaju, kao što ne gubite termin, ne gubite ni osiguranje od nedolaska! Odustali ste na vreme, a mi imamo dovoljno vremena da nekome drugom ustupimo vaš termin. Dakle, slobodno možete izabrati da li ćete koristiti neki drugi termin u okviru te sezone, pri čemu vam za isti ostaje i Vaše kupljeno osiguranje, ili ćete uzeti novac nazad, uključujući i novac koji ste platili za osiguranje.

Kupio sam osiguranje od nedolaska, a vi kao organizator ste zbog lošeg vremena odložili TD. Vredi li mi i osiguranje za sledeći termin?

Vredi! TD smo odložili mi, sva vaša prava ostaju zaštićena, pa tako i kupljeno osiguranje. Dakle, kao i u prethodnom slučaju, slobodno možete izabrati da li ćete koristiti neki drugi termin u okviru te sezone, pri čemu vam za isti ostaje i Vaše kupljeno osiguranje, ili ćete uzeti novac nazad, uključujući i novac koji ste platili za osiguranje.