U nedelju 25. jula odvezli smo poslednji julski Trackday, koji je ujedno i poslednji Trackday pred letnju pauzu i predah od vožnje na stazi. Na desetom ovosezonskom Trackday-u imali smo odlične vremenske uslove i celodnevno sunčano vreme.

Oko pedesetak učesnika uzelo je učešće na Trackday-u #10. To je omogućilo uživanje u vožnji za sve učesnike, jer nije bilo prevelike gužve na stazi. Sama staza bile je nešto prljavija nego obično, što je dovelo i do nešto većeg broja padova u odnosu na prethodne termine. Ono što je najbitnije je da niko nije povređen i da nijedna od dve ekipe hitne pomoći nije imala ozbiljnijeg posla.

Bez obzira na sunčano vreme, naš fotograf se potrudio da napravi fotografije sa što više pozicija na stazi. Galeriju sa fotografijama možete pogledati ovde.

Podsećamo vas da možete naručiti izrađene fotografije koje potom možete uramiti! Za više informacija, pogledajte uputstvo za naručivanje.

Sa Trackday-om #10 završavamo prvi deo sezone. U avgustu pauziramo sa vožnjom na stazi, a vraćamo se na stazu prvog vikenda u septembru kada nas očekuju Trackday #11 i #12 i to u istom vikendu 4. i 5. septembra.

Podsećamo vas da važi popust za uplate do dve nedelje pred Trackday. Prijaviti se možete već sad ovde.

Vidimo se u septembru!