Juče smo na stazi Navak održali Track Day 11 koji je bio izuzetno popunjen do poslednjeg mesta. Na ovom Track Day-u opet nas je na sreću svih vozača pratilo veoma toplo i sunčano vreme. Dobro vreme vozači su maksimalno iskoristili da uživaju na stazi.

Track Day je protekao u najboljem mogućem redu. Od jutarnjih časova vozači su na vreme stigli, obavili prijave kao i obavezno merenje temperature od strane ekipe hitne pomoći, u cilju prevencije protiv COVID-19 virusa. Sve grupe bile su maksimalno popunjene, a i u intro grupi takođe se pridružio respektabilan broj vozača.

Ekipa hitne pomoći morala je dva puta da reaguje i zbrine vozači koji su doživele padove. Na sreću, povrede nisu bile teške. Radilo se o blažim povredama i vozači su posle preventivnog pregleda pušteni da se odmore.

Track Day Srbija

Fotograf je kao i po običaju obilazio zanimljive pozicije za fotografisanje i napravio je galeriju sa slikama koju možete pogledati ovde.

Trackday.rs ogranizacija ne odmara, već radi na organizaciji sledećeg, Track Day-a #12. Prijave za naredni Track Day odavno su aktivne. Ako želite da obezbedite mesto na stazi i iskoristite lepo septembarsko vreme, predlažemo da se odmah prijavite ovde.

Nakon prijavljivanja je bitno da imate i važeću proknjiženu uplatu, kako biste se zasigurno našli na spisku. Još jednom napominjemo da je bitno da se prijavite na vreme, kako ne biste došli u situaciju da na dan održavanja Track Day-a tražite mesto više, kao što je to bio slučaj juče.

Vidimo se na stazi!