Vreme je izgleda rešilo da nam se oduži i da nam pruži gotovo idealne uslove pod kojim smo u nedelju 12. juna održali treći Trackday za ovu sezonu. Sunčano, ali ne previše toplo vreme napravilo je gotovo idealne uslove za vožnju na stazi.

Lepo vreme i lepo raspoređen broj vozača u svakoj grupi doprineo je tome da su svi vozači mogli da uživaju u vožnji na stazi i da bez stresa vežbaju tehniku vožnje ili da jednostavno uživaju u svakom krugu. Od samih prijava i sve do kraja dana sve je proteklo u savršenom redu. Zabeleženo je svega par manjih padova, a hitna pomoć je i ovog puta sedela besposlena, što nam je izuzetno drago.

Svaki izlazak na stazu ovekovečen je fotografijom koju možete besplatno preuzeti iz naše galerije sa fotografijama. Galeriju sa fotografijama možete pogledati ovde.

Zahvaljujemo se svim učesnicima koji su bili na TD3 i koji su svojim prisustvom ulepšali još jedan uspešno održan Trackday.

Sledeći Trackday No.4 zakazujemo za 26. jun i podsećamo vas da će to biti poslednji trackday pre dugačku letnju pauzu koja je trajati do septembra.

Zato predlažemo da požurite sa prijavama ukoliko želite da se vozamo i družimo i na narednom trackday-u!

Prijave za TD4 možete obaviti ovde.

Vidimo se 26. juna!