Poštovani zaljubljenici u vožnju na stazi,

Tokom sezone 2018, koju uspešno privodimo kraju, broj gledalaca Track Day događaja višestruko je povećan. Iako smo veoma zadovoljni i zašto ne reći – i ponosni na tu činjenicu (!), sa druge strane ona je kreirala i više operativnih problema.

Gužva u padoku, mešanje učesnika TD događaja i gledalaca i, prvenstveno, potreba da garantujemo sigurnost i jednima i drugima, te nesmetano odvijanje same vožnje i rad redarske službe, doveli su do sledeće odluke:

Od Track day događaja #11, svi gledaoci imaće na raspolaganju novootvorenu tribinu (Sektor A – bedem na glavnom pravcu staze), sa koga će im biti obezbeđeno nesmetano praćenje događanja.

Na poslednjem TD ove sezone (TD #11) ulaz za sve gledaoce je slobodan.

Svi učesnici Track Day imaju pravo na po jednog akreditovanog pomagača, kome će biti dozvoljen pristup u padok. Akreditacija se izdaje na samoj stazi (na dan TD), prilikom registrovanja učesnika za vožnju. Obavezno je prisustvo učesnika TD, a osoba koje dobija akreditaciju dužna je da na uvid pokaže lični dokument sa fotografijom.

Nadamo se da svi učesnici i gledaoci razumeju razloge za promenu režima prisustva gledalaca na Track Day. Posle sedam godina, jednostavno smo porasli! Toliko, da je odvajanje gledalaca na posebnu tribinu neophodan potez.

Vaš Trackday.rs tim.