Pomalo neobično, ali sa TD2 terminom smo otvorili Trackday sezonu! Budući da smo TD1 odložili za 29. maj (za koji se možete prijaviti ovde), TD2 održan u nedelju je faktički postao prvi termin u ovoj sezoni. Da vas ne bunimo dalje, vreme nas je poslužilo i već od jutarnjih časova su svi učesnici bili lepo raspoloženi i spremni za prvi izlazak na stazu Navak u ovoj sezoni.

Da su svi vozači bili željni vožnje na stazi dokazuje i činjenica da su svi termini bili popunjeni do poslednjeg mesta i da se tražilo mesto više. Vreme nas je odlično poslužilo, što pokazuje i činjenica da je nedelja 15. maj bila najtopliji dan u ovoj godini. Ponosni smo na to što je ceo dan protekao u savršenom redu i što je veliki broj vozača uživao u vožnji na stazi.

Od ove godine imamo novog fotografa koji se u svakom stintu potrudio da zabeleži najlepše kadrove svih učesnika na Trackday terminu. Sve fotografije možete pogledati u pažljivo sortiranoj galeriji koja se nalazi ovde.

Otvorili smo Trackday sezonu 2022.!

Sledeći trackday se vozi već za 2 nedelje i to je zamenski TD za TD1 koji smo odložili. Podsećamo sve vozače koji su imali mesto na TD1 da su automatski dobili mesto na zamenskom TD koji će se održati 29. maja, te ukoliko žele da to promene, treba da nam se obrate putem mejla.

Vidimo se 29. maja!