DOPUNA – VAŽNO: Za TD4 (17. maj) NAVAK je uveo zabranu prisustva događaju bilo kome, osim samih vozača. Uz publiku, ovo se, na žalost, odnosi i na članove ekipe i mehaničare, koje NAVAK neće pustiti da uđu u krug staze. Potpuno svesni svih komplikacija koje ovakav stav izaziva (transport, utovar i istovar motocikala, postavljenje tendi, rad na motociklima u toku trajanja TD itd.) bili smo pred jednostavnim izborom: otkazati i TD4, ili ga održati pod tako rigidnim uslovima. Odlučili smo da TD ipak održimo, a svim učesnicima se u svoje ime izvinjavamo.


Poštovani ljubitelji vožnje na stazi,

Kratko i jasno:

PRIJAVE SU OTVORENE!

Otvorili smo prijavljivanje za sve planirane Track Day događaje u sezoni 2020. odjednom. Rezervišite svoj termin na vreme!

Smatramo da život treba da se vrati u normalu, trkanje skloni sa ulica, kao i da je velika većina vas, naših kolega, odgovorna i kadra da učestvuje na TD poštujući sve mere opreza i higijene, savetovane od strane SZO i domaćih medicinskih stručnjaka.

Usled tekuće situacije, prisustvo publike na Track day događajima nije dozvoljeno. O promeni ove mere obavestićemo vas na vreme.

Vidimo se na stazi!

NAPOMENA: u slučaju zakonskih ograničavanja ili bitno promenjenih okolnosti, Track day događaji mogu biti otkazani. U tom slučaju svi prijavljeni učesnici moći će da izaberu neki drugi termin ili dobiju svoj novac nazad, baš kao što to važi sve ove godine.