DOPUNA – VAŽNO: Za TD4 (17. maj) NAVAK je uveo zabranu prisustva događaju bilo kome, osim samih vozača. Uz publiku, ovo se, na žalost, odnosi i na članove ekipe i mehaničare, koje NAVAK neće pustiti da uđu u krug staze. Potpuno svesni svih komplikacija koje ovakav stav izaziva (transport, utovar i istovar motocikala, postavljenje tendi, rad na motociklima u toku trajanja TD itd.) bili smo pred jednostavnim izborom: otkazati i TD4, ili ga održati pod tako rigidnim uslovima. Odlučili smo da TD ipak održimo, a svim učesnicima se u svoje ime izvinjavamo.


Poštovani ljubitelji vožnje na stazi,

Kratko i jasno:

PRIJAVE SU OTVORENE!

Otvorili smo prijavljivanje za sve planirane Track Day događaje u sezoni 2020. odjednom. Rezervišite svoj termin na vreme!

Smatramo da život treba da se vrati u normalu, trkanje skloni sa ulica, kao i da je velika većina vas, naših kolega, odgovorna i kadra da učestvuje na TD poštujući sve mere opreza i higijene, savetovane od strane SZO i domaćih medicinskih stručnjaka.

Usled tekuće situacije, prisustvo publike na Track day događajima nije dozvoljeno. O promeni ove mere obavestićemo vas na vreme.

Vidimo se na stazi!

NAPOMENA: u slučaju zakonskih ograničavanja ili bitno promenjenih okolnosti, Track day događaji mogu biti otkazani. U tom slučaju svi prijavljeni učesnici moći će da izaberu neki drugi termin ili dobiju svoj novac nazad, baš kao što to važi sve ove godine.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here