U sezoni 2020. najavljujemo veliki novitet! Od ove godine počinjemo sa Dual sport konceptom. Ukoliko posedujete putni enduro, maxi enduro ili dual sport motocikl, unapredite svoja znanja i približite se punom potencijalu svoje mašine! U našoj organizaciji učestvujte u mešanom događaju enduro vežbe i vožnje na stazi.

Dual sport Trackday podrazumeva dva poludnevna TD termina: prvi u specijalizovanoj enduro vežbaonici (sa našim demonstratorom i serijom vežbi), a drugi (istog ili nekog sledećeg vikenda po Vašem izboru) poludnevno učešće na TD događaju na NAVAK stazi u Subotištu. Dakle, oprobaćete se i u vožnji na terenu van puta i u energičnoj vožnji na asfaltu.

BMW GS 1200 Adventure na stazi
Dual sport motori mogu se voziti na stazi…
KTM 690
A mogu se voziti i van asfalta.

Ideja koja stoji iza ovog koncepta je što veće oslobađanje i, posledično, unapređenje u korišćenju punog potencijala Vašeg motocikla. Napredak dolazi samo ako napadamo sopstvene granice, naravno u sigurnom i kontrolisanom okruženju. I dalje Vas čekaju, kao što ste navikli, organizovana Hitna pomoć i TD redari, ali sada i demonstratori!

Da li ste zainteresovani? Da li imate neku sugestiju?

Prijavite se na listu preliminarno zainteresovanih za Dual sport TD i budimo u kontaktu: