Open Klasa

Klasa koju smo ustanovili zove se: Open Moto klasa. Za učešće u ovoj klasi nije potrebna bilo kakva licenca, niti prijemni ispit. Dovoljno je da učestvujete na nekom od naših moto Track day događaja i da izvozate jedan ili više stintova (“stint” = izlazak na stazu). Vaše najbolje vreme izvezeno u toku dana uzimamo kao merodavno vreme za Open Moto klasu.

Nakon svakog moto Track day-ja osvežavamo rang listu takmičara na osnovu najboljeg dotadašnjeg postignutog vremena. Vreme na rang listi je najbolje vreme koje je takmičar postigao na bilo kom od do tada održanih Track dana.

Učešće u Open Moto klasi je otvoreno i dobrovoljno. Ne naplaćaju se posebno. I tvrdimo, veoma je zabavno!

Kruna svake Track day sezone je trkački vikend Open Moto klase. U okviru trkačkog vikenda, a na osnovu kvalifikacionih rezultata sa rang liste i dodatnih kvalifikacija u subotu, organizujemo podelu trkača u tri klase prema postignutim vremenima. Svaka od ovih klasa imaće po dve trke u nedelju: prepodnevnu i popodnevnu.

Trkački vikend Open Moto klase vozi se pred publikom i biće promovisan u medijima. Trudićemo se da moto sport vratimo tamo gde mu je mesto: u srca i pred oči starih i novih ljubitelja motociklizma!

Prijavite se za naše Track days i vozite Open Moto klasu.