Track Day – 12. jul 2020.

Trackday #8 održaće se u Nedelju 12. jula 2020. godine, ukoliko vremenske prilike dozvole. Ovaj Track Day je celodnevni, tako da počinje u 10h na NAVAK stazi u Subotištu i traje do 17h. Detaljnija pravila koja se odnose na učesnike možete naći na linku Track Day Pravilnik.

Odluku o otkazivanju Track day-a usled vremenskih uslova biće objavljena na sajtu trackday.rs najkasnije u Petak 10. jula u 15h i ista je isključivo pravo organizatora.

Cena
– Ukoliko se prijavite i izvršite uplatu kotizacije do kraja dana 26. juna, cena za intro termin iznosi 2500 dinara, za poludnevni termin (prepodnevni ili popodnevni) iznosi 4300 dinara, a za celodnevni  7000 dinara. Ova povlašćena cena važi isključivo ako i uplatite kotizaciju zaključno sa navedenim terminom.

– Ukoliko izvršite uplatu nakon 26. juna, cena za intro termin iznosi 3000 dinara, za poludnevni termin iznosi 4800 dinara, a za celodnevni 7500 dinara.

– Moguće je prijavljivanje i na sam dan održavanja TrackDay događaja, naravno ukoliko ima slobodnih mesta. Cena za intro termin je u tom slučaju 3000 dinara, za poludnevni termin je 5000 dinara, a za celodnevni 8000 dinara.

Benefiti
U cenu kotizacije je uključeno:

 • Fotografisanje, a nakon TD-a svi učesnici će dobiti mogućnost da skinu fotografije u digitalnom formatu

Otkazivanje svog učešća možete obaviti do Utorka 7. jula do 12h, tako što ćete poslati email sa obaveštenjem o otkazivanju na email adresu info@trackday.rs. U tom slučaju, imaćete pravo da iskoristite svoj uplaćeni termin kasnije ili da dobijete uplaćeni novac nazad. Nakon tog termina nije moguće otkazivanje učešća uz pravo na refundaciju.

Prijavljivanje
Da biste se prijavili za ovaj TD događaj morate popuniti naredni formular za učešće, nakon čega ćete primiti automatski E-mail sa evidentiranim podacima i uputstvom za plaćanje. Po prijemu odgovarajuće uplate biće vam putem E-maila poslata konačna potvrda Vaše prijave.

Molimo Vas da vrlo pažljivo unesete vašu tačnu e-mail adresu i broj mobilnog telefona kako bi smo mogli da Vas kontaktiramo. Netačno uneseni kontakt podaci učiniće ostatak ove prijave nevažećim.

Podaci iz Vaše prethodne prijave se mogu naći u formularu ispod, pa obratite pažnju da proverite te podatke i to pogotovo u slučaju da ste preko svog naloga prijavili drugog učesnika.

Možete se prijaviti na naredni trackday popunjavanjem sledećeg formulara:


  PODACI O VOZAČU


  Vaše Ime i Prezime

  Vaš nadimak na BJBikers forumu (ukoliko ste član foruma)

  Email Adresa

  Broj mobilnog telefona

  Vaša kućna adresa (ulica, mesto)

  Broj lične karte

  Broj vozačke dozvole

  Datum do kog važi vozačka dozvola (dan.mesec.godina)

  PODACI O MOTOCIKLU


  Marka i model motocikla

  Radna zapremina motora (ccm)

  Snaga motora (kW)

  PRIJAVA


  Prijavljujem se za termin:
  Intro grupa (13:00 - 13:30)Prepodnevni termin (10:00 - 13:00)Celodnevni termin (10:00 - 17:00)Popodnevni termin (14:00 - 17:00)

  Željena grupa (organizator donosi konačnu odluku o raspoređivanju učesnika):
  Plava grupa (vreme po krugu iznad 1:37.000)Zelena grupa (vreme po krugu ispod 1:37.000)Crvena grupa (vreme po krugu ispod 1:28.000)

  Unesite svoje najbolje vreme po krugu na Navak stazi (opciono)

  Imate li uplatu od ranije? Napišite i ko je za Vas uplatio (ime i prezime, bilo da ste Vi ili neko drugi)

  Potvrđujem da su gore navedeni moji lični podaci i podaci o vozilu tačni, potvrđujem da sam upoznat sa Trackday Pravilnikom i prihvatam opšte uslove organizacije.